basketbolli

INFORMATORI NR 6 SUPERLIGA FEMRAVE

18 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VI-të superligës së femrave ,zhvilluar me 16/17.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja VI 16/17.11.2019

PENZA vs KASTRIOTI 70:65
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

MABETEX PRISHTINA vs VËLLAZNIMI 94:61
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

TREPÇA vs BASHKIMI 32:87
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.