basketbolli

Informatori nr 7 I TEB Liga për kategoritë e reja

20 Nëntor 2014

Informatori nr 7 I TEB Liga për kategoritë e reja
Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategoritë e reja nga ndeshjet e lujtura me
15/16. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Xhiroja VII , VI

Junior

Besa - Kastrioti 74 : 51
Gjyqtar:Ardian Rrustemi, Elldin Uglari
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kaqaniku - Sharrcem Prishtina 58 : 104
Gjyqtar:Naxhit Deliqi , Amar Djekovic
Vëzhgues: Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Bashkimi- Sfera 79 : 46
Gjyqtar:Hazir Haxha , Fjolla Elshani
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq lojatrit te KB .Bashkimi Fisnik Pula I cili per
shkak te sjelljes Josportive u diskualifikua nga loja.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtira Basket – Peja 74 : 58
Gjyqtar:Astrit Kasapolli ,Elion Obertinca
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça - Goldene Eagle Ylli 87 : 57
Gjyqtar:Egzon Maloku , Arian Thaqi
Vëzhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente
Kerasan Prishtina – Ylli 04 2 : 0 ( rezulltat zyrtar)

Vllaznimi pushon

Kadetë grupi A

Xhiroja e VI 15/16.11.2014

Sharrcem Prishtina – VushtriaBasket 72 : 62
Gjyqtar:Xhelal Mumin, Kushtrim Shala
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Llapi – Kerasan Prishtina 41 : 94
Gjyqtar:Artan Gashi , Egzon Maloku
Vëzhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Alba Basket- Pro Basket 14 : 75
Gjyqtar:Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhgues: Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq lojtarit te Alba Basketit Kron Kelmendi I cili per
sjellje josportive u ndeshkua me GT.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

M Juniori - AS Kastrioti 42 : 34
Gjyqtar: Isa Prebreza,Elion Obertinca
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça pushon

Kadetë grupi B

Xhiroja e VI 15/16.11.2014

Ylli 04 - Goldene Eagle Ylli 47 : 59
Gjyqtar:Fjolla Elshani, Hazir Haxha
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Lipjani – Kastrioti 84 : 63
Gjyqtar:Dardan Maxhuni, Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kalaja – Bashkimi 79 : 50
Gjyqtar:Daut Mehmeti , Burim Berisha
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa - Vllaznimi 53 : 83
Gjyqtar:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja pushon

Pioner grupi A

Xhiroja VI 15/16.11.2014

Pro Basket – Kastrioti 25 : 32
Gjyqtar:Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhgues:Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

M Junior – Trepça 49 : 14
Gjyqtar:Isa Prebreza, Kushtrim Shala
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan Prishtina – Vushtria Basket 20 : 36
Gjyqtar: Kushtrim Shala , Amar Djekovic
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina pushon

Pioner grupi B

Xhiroja VI 15/16.11.2014

Ylli 04 – Peja 17 : 40
Gjyqtar:Daut Mehmeti , Anjesa Haziraj
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kalaja New - Goldene Eagle Ylli 21 : 25
Gjyqtar:Endrit Basha , Almir Kryeziu
Vëzhgues:Hajredin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa - Bashkimi 0:20 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtar:Ardian Rrustemi, Elldin Uglari
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

Kalaja - Vllaznimi 98 : 25
Gjyqtar:Burim Berisha , Anjesa Haziraj
Vëzhgues: Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

VENDIME

1.Fisnik Pula lojtarë I KB .Bashkimi ( junior ) konform Nenit 30.3 të PG - FBK-së për kategorite e reja denohet me 40 euro dhe një ( 1 ) ndeshje mos lojë .
2.Kron Kelmendi lojtarë I KB. Alba Basket ( kadetë ) konform Nenit 30.1 të PG - FBK-së për Kategorite e reja denohet me 15 euro .
3.KB .Vushtria Basket ( junior ) konform Nenit 28.10 të PG - FBK-së ( aparatet teknike jo në rregull ) për kategoritë e reja denohet me 30 euro.
4.Ndeshja ne kategorine e pionerve Besa – Bashkimi konform Nenit 34.9 PG të FBK-së për kategoritë e reja rexhistrohet me rrezulltat zyrtar 0:20 ne favor të KB .Bashkimi.
5.KB .Besa në kategorinë e pionerve konform Nenit 34.10 PG të FBK-së largohet nga garat e mëtutjeshme TEB Liga pioner .