basketbolli

INFORMATORI NR 7 LIGA DYTË

26 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VII-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me23/25.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja VII 23/24.11.2019

Llapi vs Dukagjini 50:48
Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs AS Kastrioti 69:75
Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Megasport vs Gjakova 60:54
Gjyqtari kryesor: Dreni Pudarolli
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.
GT Gazmend Haziri
GT ( C ) Hektor Grezda

Golden Eaglle Ylli B vs Fushe Kosova 78:49
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Artur Dauti
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

United Basketball vs Kaçaniku 63:58
Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha
Gjyqtari 1: Faton Deliu
Vëzhguesi: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Gazmend Haziri (Megasport) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Hektor Grezda (KB.Gjakova) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.