basketbolli

INFORMATORI NR 7 SUPERLIGA 2019/2020

29 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 26/27.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PONTE PRIZRENI vs GOLDEN EAGLE YLLI 78:73 ( 27:21,15:11,21:20,15:21)
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi: Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs BASHKIMI 73:76 (17:26,24:9,23:21,9:20)
Gjyqtari kryesorë: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Henrik Sirko , kurse me GD per sjellje josportive u ndeshkua trajneri Jeronimo Sarin.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs TREPÇA 105:71 (23:27,29:15,27:10,26:19)
Gjyqtari kryesorë: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs LIPJANI 89:84 ( 19:20,24:24,27:24,19:16)
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Egzon Maloku
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Henrik Sirko( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
2.Jeronimo Sarin( KB.Peja ) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 500 euro.