INFORMATORI NR 8 LIGA DYTË

2 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VIII-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 30/01.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Dukagjini vs Kaçaniku 54:42
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1: Blendi Spahija
Vëzhguesi: Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT( C) u ndeshua trajneri Bardhyl Mjaku.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Fushe Kosova vs United Basketball 62:69
Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Gjakova vs Golden Eagle Ylli B 66:70
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

As Kastrioti vs Megasport 73:93
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Llapi vs Sfera 72:67
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Bardhyl Mjaku ( KB.Kaçaniku) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.