INFORMATORI NR 8 PLAYOFF-it per kategorite e reja 23.05.2017

26 Maj 2017

Finalja II

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja II Finale e kategorive te reja U 18 , zhvilluar me 23 .05.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjes.

Vëllaznimi vs RiinvestPrishtina 63: 60 ( 2:0 )
Gjyqtarë :XhelalMumini ,NgadhnjimShabani ,Amar Djekovic
Vëzhgues :SabriParduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 300

Finalja I U16

Riinvest Prishtina vs Peja 74:71 ( 1:0 ) + 3
Gjyqtarë : Fisnik Ramadani , Dardan Maxhuni , Blendi Fejza
Vëzhgues : Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

KB VËLLAZNIMI është shpallur Kampion për edicionin 2016-2017 ne kategorine U18 , pasi qe ne finale mundi KB RIINVEST PRISHTINA me rrezulltat 2:0 ne loje .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Sekretarja Gjenerale e FBK-se Elvira Dushku .