Informatori nr. 9 i ETC Liga e Femrave

12 Mars 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së IX-të të ETC Liga e Femrave të zhvilluara më 08/09.Mars 2014. Komesari I Garave bënë regjistrimin e ndeshjeveg

 

BASHKIMI – KASTRIOTI , 114 : 30

Gjyqtarët: Kushtrim Çoçaj, Hazir Haxha

Vëzhguesi: Ruzhdi Kuqi

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve të ndeshjes: Skuadra<A> dhe <B>  korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

VËLLAZNIMI – D R I T A ,  51:90 (10:24; 18:21; 12:24; 11:21)

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Fjolla Elshani

Vëzhguesi:  Agron Çeku

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve të ndeshjes: Skuadra<A> dhe <B>  korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 30.

 

P E N Z A – SIGAL PRISHTINA,84:95 (15:30: 35:16; 15:25; 19:24(

Gjyqtarët: Ardian Rrustemi, Fitim Gashi

Vëzhguesi: Jakup Kasapolli

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve të ndeshjes: Skuadra<A> dhe <B>  korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 150.

 

KB TREPÇA – ka pushuar

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi