basketbolli

Informatori nr 9 I TEB Liga per kategoritë e reja

25 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategoritë e reja nga ndeshjet e lujtura me

22/23. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

TEB Liga Junior

Xhiroja e IX 22/23.11.2014

Kaqaniku – Vllaznimi 68 : 89
Gjyqtarë:Xhelal Mumin, Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan Prishtina - Kastrioti 81 : 47
Gjyqtarë:Ilhan Xhaka, Arian Thaqi,
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq lojatrit të KB.Kastrioti , Flakron Sahiti I cili per
sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Bashkimi - Sharrcem Prishtina 63 : 102
Gjyqtarë:Burim Berisha, Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça - Sfera 80 : 37
Gjyqtarë:Xhavit Beqiri, Amar Djekovic
Vëzhgues:Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli - Peja 47 : 91
Gjyqtarë:Elion Obertinca,Amar Djekovic
Vëzhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtria Basket- Ylli 04 2: 0 ( rezulltat zyrtar )

Besa Pushon

TEB Liga kadet grupi A

Xhiroja e VII 22/23.11.2014

Pro Basket-M Junior 81 : 48
Gjyqtarë:Elldin Uglari,Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues: Bekikm Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq lojtarit të KB. M Junior Berat Mirashi I cili per
sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan Prishtina –Alba Basket 109:16
Gjyqtarë:Ilhan Xhaka,Arian Thaqi
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtria Basket-Llapi 86 : 27
Gjyqtarë:Ardian Rrustemi, Artan Gashi
Vëzhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça – Sharrcem Prishtina 51 : 72
Gjyqtarë:Xhavit Beqiri,Amar Djekovic
Vëzhgues: Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

AS Kastrioti pushon

TEB Liga kadet grupi B

Xhiroja e VII 22/23.11.2014

Bashkimi- Besa 77 : 65
Gjyqtarë:Burim Berisha , Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti- Kalaja 32 : 68
Gjyqtarë:Astrit Kasapolli,Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues: Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Goldene Eagle Ylli - Lipjani 67 : 54
Gjyqtarë:Amar Djekovic, Elion Obertinca
Vëzhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja - Ylli 04 74 : 33
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vllaznimi pushon

TEB Liga pioner grupi A

Xhiroja e VII 22/23.11.2014

Trepça - Kerasan Prishtina 30 : 23
Gjyqtarë:Xhavit Beqiri , Alban Deliqi
Vëzhgues: Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti- M Juniori 34 : 57
Gjyqtarë:Astrit Kasapolli,Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina – ProBasket 53 : 44
Gjyqtarë: Atdhe Goqaj , Naxhit Deliqi
Vëzhgues:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtira Basket pushon

TEB Liga pioner grupi B

Xhiroja e VII 22/23.11.2014

Vllaznimi - Ylli 04 (termini I kesaj ndeshje behet I ditur me kohë
Gjyqtarë:
Vëzhgues:

Bashkimi - Kalaja 53 : 60
Gjyqtarë:Burim Berisha , Dardan Maxhuni
Vëzhgues: Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Goldene Eagle Ylli - Bes 2:0 ( rezulltat zyrtar )

Peja - Kalaja New 47 : 17
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

VENDIME

1. Berat Mirashi lojtarë I KB. M Junior ( kadetë ) konform Nenit 30.1 të PG - FBK-së për
Kategorite e reja denohet me 15 euro.

2. Flakron Sahiti lojtarë I KB. Kastrioti ( junior ) konform Nenit 30.1 të PG - FBK-së për
Kategorite e reja denohet me 15 euro.

Komesari Garave

Faton Kurshumlija