INFORMATORI NR 9 KATEGORIT E REJA

5 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 30/01.12.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U 18

Peja vs Prishtina e Re 74 : 54
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hjaradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 150 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Golden Eagle Ylli vs Kerasan Prishtina 75 : 83
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Gazmend Mehemti
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 150 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Rahoveci vs M Junior 68 : 83
Gjyqtari kryesor:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi :Gazmend Mehemti
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 100 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Trepça vs Vëllaznimi 75 : 30
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 100 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Vushtrria Basket vs Ponte Prizreni 79 : 34
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 150 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Stobi Flips Liga Unike U 18

Peja DT vs Reggio Basket Academy 69 : 53
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Allen Idrizaj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Bashkimi vs ISP 131 : 34
Gjyqtari kryesor:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Gjimnazisti vs Ylli 04 42 : 91
Gjyqtari kryesor:Lorena Haxha
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Enes Maxhuni
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Lipjani vs Sigal Prishtina 57 : 49
Gjyqtari kryesor:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Stobi Flips Superliga U 16

Prishtina e Re vs Kerasan Prishtina 50 : 102
Gjyqtari kryesor:Egëzon Maloku
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Isa Prebreza
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Golden Eagle Ylli vs M Junior 64 : 57
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Rahoveci vs Peja 75 : 68
Gjyqtari kryesor:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Biraj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Bashkimi vs Ponte Prizreni 70 : 39
Gjyqtari kryesor:Genci Vitkau
Gjyqtari 1 :Arian Kera

Vëzhguesi :Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Trepça vs Vushtrria Basket 101 : 55
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi :Albert Verbici
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Stobi Flips U 14 Lindje

Lipjani – Alba Basket 32 : 48
Gjyqtari kryesor:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Mitrovica – Vushtrria Basket 0 : 20
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi :Albert Verbici
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

M-Junior – Trepca 20 : 0
Gjyqtari kryesor:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Kerasan Prishtina – ISP 133 : 23
Gjyqtari kryesor:Xhevahire Hajda
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Bekim Dugolli
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Prishtina e Re – Ulpiana 49 : 31
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Isa Prebreza
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Sfera – Sigal Prishtina 47 : 26
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Enes Maxhuni
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Stobi Flips U 14 Perëndim

Peja vs Megasport 19 : 46
Gjyqtari kryesor:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Peja DT vs Vellaznimi 71 : 23
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Allen Idrizaj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Rahoveci vs Golden Eagle Ylli 47 : 35
Gjyqtari kryesor:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Bashkimi vs Istogu 71 : 32
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Birraj
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Ponte Prizreni vs Kalaja 0 : 2
Gjyqtari kryesor:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Junior 06 pushon

Stobi Flips U 12 Lindje

Kerasan Prishtina vs Vushtrria Basket 43 : 36
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Bekim Dugolli
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Trepça vs M Junior 55 : 12
Gjyqtari kryesor:Lorena Haxha
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Albert Verbici
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Stobi Flips U 16 Vajzat

Kalaja vs Prishtina 56 : 48
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Jeta Zekaj
Vëzhguesi :Emanuell LLeshi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

United Basketball vs M Junior 74 : 19
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi :Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Junior 06 vs Trepça 46 : 38
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Kerasan Prishtina vs Drita 63 : 42
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

Vushtrria Basket - Suti Sport 51 : 34
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES : I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive .
Skuadra B korrekte dhe sportive
SJELLJET E SHIKUESËVE : Fer dhe korekte . Numri I tyre ishte 50 .
Reklama e Kompanisë : Stobi Flips ishte e vendosur .

VENDIME :

1. Lojtari Nermin Dermala Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

2. Lojtari Bledar Thaci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

3. Lojtari Dren Bajraktari Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4. Lojtari Anid Jupa Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro.

5. Lojtari Eris Zeneli Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

6.Ndeshja M-Junior vs Trepça Liga U 14 Lindje Konfrom Nenit 47.8 rregjistrohet me rrezulltat zyrtarë 20 : 0 ne favorë te KB M Junior kurse KB Trepça nuk I takon një pikë.

7. KB Trepça Liga U 14 Lindje Konfrom Nenit 47.10të PG largohet nga garat ne këtë kategori për edicionin 2019/20

8.Ndeshja Mitrovica vs Vushtrria Basket Liga U 14 Lindje Konfrom Nenit 47.8 rregjistrohet me rrezulltat zyrtarë 0 : 20 ne favorë te Vushtrria Basket kurse KB Mitrovica nuk I takon një pikë.