basketbolli

INFORMATORI NR 9 LIGA PARË

16 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IX ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 12/13.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

AS PRISHTINA vs BOREA 101 :72
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

ISTOGU vs VUSHTRRIA 70:72
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

KERASAN PRISHTINA vs DRITA 78:104
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.

VËLLAZNIMI vs PRISHTINA E RE 84:67
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 400.