Informatori Nr. X|||

24 Shkurt 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës XIII të Ligës së Parë të Meshkujve të zhvilluara më 22/23.Shkurt 2014, Komesari i Garave bëne regjistrimin e ndeshjeve:

KOSOVA - S F E R A , 86:62 (28:17; 23:15; 18:10; 17:20)

Gjyqtarët: Edmond Raça, Ardian Rrustemi

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 40.

VËLLAZNIMI – KAÇANIKU, 85:50 ( 25::14: 20:15; 28:06; 12:15)

Gjyqtarët: Hektor Grezda, Vllaznim Rraci

Vëzhgues: Muhamet Ahma

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 20.

 

NEW BORN – MALISHEVA, 90:84 (23:19; 23:20; 18:26; 26:19)

Gjyqtarët Fisnik Ramadani , Hazir Haxha

Vëzhgues Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 20.

 

YLLI - FUSHË KOSOVA 119:58 (32:15; 31:18; 25:12; 31:13)

Gjyqtarët Arben Elshani, Kushtrim Çoçaj

Vëzhgues Tafil Hoxha

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 50

 

LLAPI – SKENDERAJI , 82:54 (20:11; 25:03; 21:16; 21:19)

Gjyqtarët Isa Prebreza Fitim Gashi

Vëzhgues Nuri Selman

Organizimi i ndeshjes: mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- korekte dhe sportive, pervec te lojtarit Granit Makolli, i cili per shkak te sjelljeve jo sportive ndeshkohet me GT, dhe konforme nenit 53/D-2 i PG(gabimi i perseritur) denohet me 50Euro;Skuadra –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

LIPJANI – ka pushuar.

 

VENDIM

1. GRANIT MAKOLLI , KB Llapi, konformë nenit 53/D-2 I PG (gabimi I përsëritur dënohet me 50 Euro I cili dënim duhet të paguhet para fillimit të javës së XIV, në të kunderten nuk ka të drejtë paraqitjeje gjer në pagesën e dënimit.