basketbolli

Informatori Nr.1 i IPKO KUPËS së Kosovës

1 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e shvilluara të XHIROS së PARË TË IPKO KUPËS SË KOSOVËS më 28,29, dhe 30 Tetor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KONKURENCA E FEMRAVE

GRUPI- A

PRISHTINA – BASHKIMI – 73:47 (17:12; 23:14; 12:13; 21:08)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive;
Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç Bankinës e cila është ndeshkuar me GT per sjellje jo sportive,
I cili gabimi teknik i regjistrohet Trajneres Fëllanza Balluku, dhe konforme nenit 50.2. të PG (gabimi i perseritur) dënohet me 100,00€.
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive.
Numri i tyre ishte 50

RAHOVECI – SFERA, 30:52 (06:08; 06:10; 08:16; 10:18)
Gjyqtarët:Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhguesi Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30

KOSOVA – DRITA 27:63
Gjyqtarët: Ilhann Xhaka, Ardijan Rrustemi
Vëzhguesi: Muhamed Munishi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30

Në xhiron e II-të kualifikohen: PRISHTINA, SFERA dhe DRITA

GRUPI-B

GOLDENEAGLE-YLLI-TREPÇA,56:55
Gjyqtarët:Xhavit,Beqiri,NaxhitDeliqi
Vëzhguesi:Azem-Hoxhaj
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30
Vëzhguesi I ndeshjes Azem Hoxhaj për shkak të Kryerjes së papërgjegjëshme të detyrës, konform nenit 54.1. të PG dënohet me 4 ndesshje mos delegim në tempo të delegimit.

VËLLAZNIMI – KASTRIOTI, 53:36 (06:12; 15:03; 22:08; 10:13)
Gjyqtarët: Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30

PENZA NË XHIRON E DYTË

Në xhiron e II-të kualifikohen: PENZA, GOLDEN EAGLE YLLI dhe VËLLAZNIMI

KONKURENCA E MESHKUJVE

GRUPI – A

LIPJANI – KASTRIOTI, 77:102 (22:25; 15:33; 19:29; 21:15)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Elion Obertinca
Vëzhguesi: Gëzim Maloku
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30

KAÇANIKU - M- JUNIOR, 62:56 (16:10; 16:23; 17:17; 13:07)
Gjyqtarët: Elldin Uglari, Elion Obrtnica
Vëzhguesi:Gëzim Maloku
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30

SIGAL PRISHTINA shkon ne Xhiron e II-të

Ne xhiron e II-të kualifikohen: SIGAL PRISHTINA, KASTRIOTI dhe KAÇANIKU

GRUPI - B

AS KASTRIOTI – KERASAN PRISHTINA 85:91(17:19; 28:21; 16:24; 24:27)
Gjyqtarët:Faton Kurshumlija, Isa Prebreza
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A korekte dhe sportive;
Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç të lojtarit me nr.8 Korab Muhadri (00169) i cili per shkak të sjelljes jo sportive ndëshkohet me GT< dhe konform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€.
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive.
Numri i tyre ishte 20

SKENDERAJ - KOSOVA – Do të zhvillohet më vonë
Gjyqtarët:Burim Berisha, Hazir Haxha
Vëzhguesi:Bekim Aliu

PEJA shkon ne Xhiron e II-të

Ne xhiron e dytë kualifikohen: PEJA, KERASAN PRISHTINA dhe fituesi i ndeshjes SKENDERAJ-KOSOVA

GRUPI C

RAHOVECI – MALISHEVA,86:92 (16:20; 25:27; 30:22; 15:23)
Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive;
Skuadara <B> korekte dhe sportive përveç të lojtarit me nr.15. Alban Begaj i cili per shkak te sjelljes jo sportive ndëshkohet me GT, dhe konform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€;
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive.
Numri i tyre ishte 30

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BORN 107:71
Gjyqtarët: Dren Pudarolli, Kushtrim Shala
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive.
Numri i tyre ishte 30

KOSOVA E RE BASHKIMI shkon në Xhiron e II-të

Në xhiron e dytë kualifikohen: KOSOVA E RE BASHKIMI, MALISHEVA, dhe GOLDEN EAGLE YLLI

GRUPI - D

TREPÇA - KALAJA, 117:77 (31:20; 25:21; 34:19; 27:17)
Gjyqtarët:Burim Berisha, Hazir Haxha
Vëzhguesi: Sejdi Mehmeti
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 25

BESA – VËLLAZNIMI, 70:63 ( 16:25; 16:08; 09:09; 29:21)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhelal Mumini
Vëzhguesi : Ferit Zekolli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive.
Numri i tyre ishte 100.

Në xhiron e dytë kualifikohen TREPÇA DHE BESA

V E N D I M

1. FËLLANZA BALLUKU, KB Bashkimi, konform nenit 50.2. të PG (gabimi i përsëritur dënohet me 100,00€;
2. AZEM HOXHAJ, VËZHGUES, konform nenit 54.1. të PG dënohet me mos delegim ne 4(katër) ndeshje në tempo të delegimit;
3. KORAB MUHADRI, KB Kerasan Prishtina, konform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€;
4. ALBAN BEGAJ, KB Malisheva, konform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€;