basketbolli

Informatori nr.1 i TEB Kupës për kategoritë e reja, 05/06.11.2014

12 Nëntor 2014

Në bazë të raportve të Vëzhguesve nga ndeshjet e TEB Kupës për kategoritë e reja, Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Junior

Xhiroja I

Sharcem Prishtina - Vushtria Basket 82 : 67
Gjyqtarë:Elion Obërtinca, Elldin Uglari
Vëzhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Bashkimi- Vllaznimi 20:0 ( rezulltat zyrtar )

Peja - Goldene Eagle Ylli 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtarë:Amar Xhekovic, Arian Thaqi
Vëzhgues:Hajradin Zeka

Kerasan Prishtina pushon

Kadet Grupi A

Peja - Pro Basket 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtarë:Amar Xhekovic, Arian Thaqi
Vëzhgues:Hajradin Zeka

Kalaja - Vllaznimi 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtarë:Fjolla Elshani, Kushtrim Shala
Vëzhgues:Naim Jashari

Kerasan Prishtina Pushon

Kadet Grupi B

Bashkimi - Vushtria Basket 58 : 68
Gjyqtarë:Kushtrim Shala, Fjolla Elshani
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça- Goldene Eagle Ylli 20 : 0
Gjyqtarë:Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Muhamet Munishi

Sharcem Prishtina pushon

Pioner Grupi A

Sharcem Prishtina – M Junior 55 : 49
Gjyqtarë:Burim Berisha , Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja - Bashkimi 25 : 51
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Pioner Grupi B

Kerasan Prishtina – New Kalaja 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtarë:Burim Berisha , Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Gzim Maloku

Kalaja - Goldene Eagle Ylli 61 : 43
Gjyqtarë:Fjolla Elshani, Hazir Haxha
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Njoftim

1.Në kategorinë e juniorëve ne TOP 4 për TEB Kupën janë kualifikuar:
KB.Bashkimi
KB.Sharcem Prishtina
KB.Kerasan Prishtina

2.Në kategorinë e kadetëve në rundin e dytë të TEB Kupës janë kualifikuar:
KB.Vushtria Basket

Dy nga këto ekipe në rundin e dytë do të takohen me KB.Sharcem Prishtina dhe KB.Kerasan Prishtina dy ekipe te cilat ne rundin e parë kanë pauzuar. Shorti per keto ndeshje do te bëhet me kohë I ditur .

3. Në kategorinë e pionerve ne TOP 4 për TEB Kupën janë kualifikuar:
KB.Sharcem Prishtina
KB.Bashkimi
KB.Kerasan Prishtina

4. Xhiroja e II TEB Kupës do të luhet me 04/05.03.2015 ( mërkure , ejte ).