Informatori Nr.1 – IPKO-KUPA E KOSOVËS

10 Shkurt 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesë nga ndeshjet e Xhiros së pare të IPKO-KUPË të zhvilluara më 08/09 Shkurt 2014 Komisari I Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

GRUPI – A

KASTRIOTI – NEW BORN 95:77 (25:21;21:17;; 20:21; 27:18)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija dhe Burim Berisha

Vëzhgues: Naim Jashari

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akaterëve: Skuadra A korekte perveç të lojtarit Besar Ahmeti (902) I cili për shkak të sjelljes jo sportive ndeshkohet me GT dhe konformë nenit 53/D/1 të PD dënohet me 50€,

Skuadra korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive.Numri i tyre ishte 20.

 

FUSHË KOSOVA – SKENDERAJ 80:87 (25:17; 22:20; 18:20; 15:30)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri dhe Ilhan Xhaka

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve. Skuadra dhe korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishste 20.

NE XHIRON E DYTË PLASOHEN : KB TREPÇA,KB KASTRIOTI DDHE KB SKENDERAJ

 

GRUPI – B

VËLLAZNIMI – KOSOVA 79:70 ( 20:20; 19,18; 13:14; 13:13; 14:05)

Gjyqtarët: Hektor Grezda dhe Hajradin Zeka

Vëzhgues: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve. Skuadra dhe korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishste 20.

 

BASHKIMI - MALISHEVA 136:66 (31:20; 19:15, 20:09; 25:20)

Gjyqtarët: Atdhe Goçaj dhe Astrit Kasapolli

Vëzhgues: Tafil Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve. Skuadra dhe korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishste 20.

NË XHIRON E DYTË PLASOHEN KB BASHKIMI DHE KB VËLLAZNIMI

 

GRUPI – C

LL A P I - K A Ç A N I K U 76:67

Gjyqtarët: Xhelal Mumini dhe Fisnik Ramadani

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve. Skuadra dhe korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishste 20.

 

D R I T A - Y LL I 95:64(31:20; 19:15, 20:09; 25:20)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, dhe Isa Prebreza

Vëzhgues: Remzi Ramadani

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve. Skuadra dhe korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishste 20.

NË XHIRON E DYTË PLASOHEN KB DRITA DHE KB LLAPI

 

GRUPI - D

RTV – 21 - LIPJANI

B E S A - S F E R A

Në marreveshje të ekipeve këto ndeshje do të zhvillohen para xhiros se II të IPKO-KUPËS.

 

VENDIM

1. Besar Ahmeti KB Kastrioti, konformë nenit 53/D-1të PG dënohet me 50,00€ të cilin denim duhet t`a paguaj para Javës së XII të edicionit 2013/2014.

Komesari i garave,
Bajrush Ademi