Informatori nr.14 Liga e Parë e Meshkujve

5 Mars 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës XIV të Ligës së Parë të Meshkujve të zhvilluara më 02 Mars 2014, Komesari i Garave bëne regjistrimin e ndeshjeve:

SKENDERAJ – YLLI 94:125 (13:25; 34:39; 17:22; 30:41)

Gjyqtarët: Vllazmim Rraci, Hazir Haxha

Vëzhgues: Agron Çeku

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 20.

 

MALISHEVA -VËLLAZNIMI 58:75

Gjyqtarët: Arben Elshani, Kushtrim Çoçaj

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi.

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Pa shikues per shkak të dënimit me një ndeshje pa prezencën e publikut.

 

FUSHË KOSOVA -NEW BORN 70:110 (19:30; 16:32; 24:28; 11:20)

Gjyqtarët: Burim Beqiri , Fitim Gashi

Vëzhgues: Ferid Zekolli.

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 20.

 

KAÇANIKU – KOSOVA 54:100

Gjyqtarët: Edmond Raça, Naxhit Deliqi

Vëzhgues: Bekim Aliu.

Organizimi i ndeshjes: i mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 50

 

LLAPI – ka pushuar.

 


Komesari i garave,
Bajrush Ademi