basketbolli

Informatori Nr.15, Play-off ETC Liga e Femrave

28 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e e para te PLAY-OFF ETC Liga e Femrave te zhvilluara më 26. Prill 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

P E N Z A – D R I T A , 89:74 (18:19; 25:16; 31:22; 15:17)

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Florentina Thaqi

Vëzhgues: Muhamet Ahma

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A>dhe <B> korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 50

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

SIGAL PRISHTINA – T R E P Ç A, 52:38 (06:09; 14:10; 16:10; 16:09).

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Dren Pudarolli

Vëzhgues: Mehdi Gashi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A>dhe <B> korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 30

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi