INFORMATORI Nr.24 ETC SUPERLIGA

20 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e zhvilluara më 19. Prill 2014 të Javës së XXIV të ETC Superliga, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

BASHKIMI – BESA, 94:105 (22:24; 25:27; 16:23; 31:31)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhavit Mustafa, Ilhan Xhaka

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Organizimi I ndeshjes: I mirë

Sjellja e akterëve: Ekipa A dhe B, ndeshje korekte dhe sportive;

Sjellja e shikuesëve: Pas ofendimeve të Bordit të KB Besa, ndeshja është ndërprer për 10 minuta, pasi që personat zyrtarë kanë kerkuar forca shtesë të sigurimit policor pasi që kanë vlersuar se prania e vetëm 2 pjesatarëve të PK nuk mund të garantojë sigurin e personave prezent, Ne minuten e 8 të të çerekut të IV-të (2 min. e 43 sec. pa përfunduar ndeshja) hudhen shishe me ujë në drejtim të lojtarëve në pëgjithësi si dhe tavolinës zyrtare, për të cilin veprim gjyqtarët muarën vendim që të zbrazin palestrën dhe konform nenit 53/B-8 të PG KB Bashkimi dënohet me 100.00€, kurse konform nenit 53/B-10 alineja 1 e PG edhe me një(1) ndeshje pa pranin e shikuesëve në ndeshjen e rradhës si vendas.

Reklamat e ETC dhe IPKO të vendosura

 

DRITA – KASTRIOTI, 114:80 (38:18; 23:22; 17:23; 36:17)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Xhelal Mumini, Ilahn Xhaka

Vëzhguesi: Lulzim Maloku

Organizimi I ndeshjes: I mirë

Sjellja e akterëve Ekipa A dhe B, ndeshje korekte dhe sportive;

Sjellja e shikuesëve: sportive.Numri i tyre ishte 150.

Reklamat e ETC dhe IPKO të vendosura.

 

R T V – 21 - TREPÇA, 88:87 (21:15; 23;21; 26:13; 18:28)

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Azem Hoxhaj, Atdhe Goçaj .

Vëzhguesi: Burim Koshi.

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjellja e akterëve: Ekipa A dhe B, ndeshje korekte dhe sportive;

Sjellja e shikuesëve: sportive. Numri I\i tyre ishte 30

Reklamat e ETC dhe IPKO të vendosura

 

PEJA-SIGAL PRISHTINA - Do të zhvillohet me vonë


VENDIM

1. KB BASHKIMI, konform neni 53/B-8 të PG dënohet me 100,00€;
2. KB BASHKIMI, konform nenit 53/B-10 alineja 1, të PG dënohet me një ndeshje pa pranin e shikuesëve në ndeshjen e rradhës si vendas

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi