basketbolli

Informatori nr.27, ETC SUPERLIGA

4 Maj 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e zhvilluara të Javës së XXVII të ETC Superliga më 30. Prill dhe 02.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:


TREPÇA – SIGAL PRISHTINA, 82:107(17:39; 15:17; 19:24; 31:27)

Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Hektor Grezda, Isa Prebreza

Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra A dhe B  korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.Numri i tyre ishte 30;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


DRITA – P E J A 100:105(23:26; 25:36; 26:27; 26:26)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Astrit Kasapolli , Florentina Thaqi

Vëzhguesi: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra A korekte dhe sportive. Skuadra B korekte dhe sportive perveç të lojtarit TEO SIMOVIC, I cili për shkak të sjelljes jo sportive është ndëshkuar me GT dhe konform nenit 53/D-2 I PG (gabimi I përsëritur) dënohet me 100,00€.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.Numri i tyre ishte 30;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


RTV – 21 - BASHKIMI, 78:98(13:29; 26:17; 15:33; 24:19)

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Xhavit Beqiri, Dren pudarolli.

Vëzhguesi: Lulzim Maloku.

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra A dhe B dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.Numri i tyre ishte 30;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

KASTRIOTI – B E S A

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Azem Hoxhaj, Ilhan Xhaka

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Regjistrimi i ndeshjes do të bëhet pas kompletimit të dhënave në lidhje me rrjedhjen e ndeshjes.

 

V E N D I M

TEO SIMOVIC, KB Peja konform nenit 53/D-2 i PG (gabimi i përsëritur) dënohet me 100,00€ i cili denim duhet të paguhet para fillimit të ndeshjes Peja -Sigal Prishtina e cila zhvillohetm më 05.Prill 2014.

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi