basketbolli

INFORMATORI Nr.28 I ETC SUPERLIGA E KOSOVËS

8 Maj 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e javës së XXVIII të ETC Superligës e zhvilluar më 03/04.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

SIGAL PRISHTINA-RTV-21 106:69(29:14; 24:11; 20:21; 31:23)

Gjyqtarët: Hajradin Zeka, Xhelal Mumini, Fitim Gashi

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 100

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

BASHKIMI - DRITA 93:83(24:22; 27:22; 20:22; 22:19)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Xhavit Beqiri, Artan Gashi

Vëzhguesi: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 400

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


B E S A - TREPÇA 70:79 (25:24; 17:21; 20:13; 08:21)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Atdhe Gocaj, Isa Prebreza

Vëzhguesi: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes: Për shkak të mos respektimit të nenit 10. Të PG (mos paraqitja me kohë
e terminit të zhvillimit të ndeshjes KB Besa konform nenit 53/A-1 dënohet me 50,00€

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 30.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.PEJA – KASTRIOTI 129:87 (33:26; 25:23; 33:23; 29:15)

Gjyqtarët: Hektor Grezda, Azem Hoxhaj, Fjolla Elshani

Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 100

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

NDESHJA E MBETUR E JAVËS SË XXIV

P E J A - SIGAL PRISHTINA, 80:66 (19:20; 10:07; 26:20 16:19)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhelal Muminij, Ilhan Xhaka

Vëzhguesi: Lulzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra korekte dhe sportive; Skuadra korekte dhe sportive perveç të lojtarit me nr.5 K.Jons I cili është ndëshkuar me GT për shkak të sjelljes josportive, dhe konform nenit 53/D-1 dënohet me 50,00€.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 500

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


NDESHJA E MBETUR E JAVËS SË XXV

B E S A - SIGAL PRISHTINA 00:20 Rezultat zyrtarë

KB Besa ka lajmeruar nëpërmjet të adresës elektronike FBK se nuk është në gjendje të organizojë ndeshjen e Javës XXV, dhe konformë PG ndeshja regjistrohet me rezultat 00:20 në të mire të skuadrës mike kurse KB Besa i takojnë zero (0) pike.

 

V E N D I M

KB BESA, konform nenit 10 të PG (mos paraqitja me kohe e ndeshjes ) dënohet me 50,00€
KENDRICK JONES, Sigal Prishtina, konform nenit 53/D-1 dënohet me 50,00€

Pasi që ndeshja e mbetur e Javës së XXVI SIGAL PRISHTINA-KASTRIOTI nuk
do të ndryshojë renditjen tabelare, më 10/11.MAJ 2014 do të zhvillohen ndeshjet gjysëm finale të PLAY-OFF-it:


1-4: SIGAL PRISHTINA – T R E P Ç A
2-3: P E J A – BASHKIMI

Vërejtje : KB BASHKIMI është pozicionuar ne vendin e tretë (3) pasi që koshdiferenca në ndeshjet në mes vedi të këtyre ekipeve është në favor të KB Bashkimi +7 (316:309).

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi