Informatori nr.3 i ETC SUPERLIGËS

15 Tetor 2013

Ne baze te raporteve te vezhgueseve nga JAVA e III-te e ETC SUPERLIGA e zhvilluar me 12/13 Tetor 2013, Komesari I Garave bene regjistrimin e ndeshjeve:

SIGAL PRISHTINA- P E J A 73:67 (17:14; 22:14; 10:19; 24:20)

Gjyqtaret: Xhelal Mumini, Alban Vula, Edmond Raca

Vezhgues: Lulzim Maloku.

Organizimi indeshjes: I mire.

Sjelljet e aktereve: Skuadra A dhe B korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikueseve: Jo sportive. Per shkak te ofendimeve dhe sharjeve te perseritura edhe pas verrejtjeve te dhena nga ana e spikerit oficiel te ndeshjes, 46 sekonda pa perfunduar ndeshja referet muarren vendim qe te behet zbrazja e pjeserishme e Palestres, per te cilen gje KB Sigal Prishtina konforme nenit 53/B-3 te PG Denohet me 1 (nje) ndeshje pa prezencen e shikueseve ne ndeshjen e radhes si vendas, por mund te veproje sipas Vendimit te Bordit te FBK-es te dates 07.Tetor 2013.

Numri I shikueseve ishte 1.500.

Reklamat e ETC (vetem nje) dhe te IPKO ishin te vendosura.

 

T R E P C A - R T V 21 70:67 (13:16; 16::12; 24:21; 17:18)

Gjyqtaret: Hajredin Zeka, Arbnor Rifati, Dren Pudarolli.

Vezhgues: Muhamet Ahma

Organizimi i ndeshjes: I mire.

Sjelljet e aktereve: Skuadra A dhe B korekte she sportive.

Sjellja e shikueseve: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Reklamat e ETC te vendosura,kurse IPKO nuk e ka furnizuar Klubin me reklamen e saj.

 

B E S A - BASHKIMI 85:91 (22:21; 15:20; 22:25; 26:25)

Gjyqtaret: Daut Mehemeti, Hektor Grezda, Fisnik Ramadani.

Vezhgues: Feri Zekolli.

Organizimi i ndeshjes: I mire. Ne minuten e 4(katert) te cerekut te IV ndeshja eshte nderpre per afro15 minuta , pasi qe pjesetaret e Policise se Kosoves e kishin braktisur Palestren. Me ardhjen e tyre ndeshja eshte vazhduar.

Sjelljet e aktereve: Skuadra A dhe B korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikueseve: Her pas here sharje. Numri I tyre ishte 500.

Reklamat e sposoreve nuk kane qene te vendosura pasi qe klubi nuk eshte furnizuaqr me to.

 

KASTRIOTI - D R I T A 83:95 (20:26; 22:17; 18:22; 23:30)

Gjyqtaret: Mehdi Gashi, Arben Elshani, Astrit Kasapolli.

Vezhgues: Agron Ceku.

Organizimi i ndeshjes: Shume I mire.

Sjelljet e Aktereve: Skuadra A korekte dhe sportive, skuadra B korekte dhe sportive pervec te lojtarit me Nr.10 Driton Sylejmani I cili u ndeshkua me GT per shkak te sjelljes jo sportive, e pasi qe ai ishte gabimi I 6 (gjashte) I tij I njejti I eshte shenuar Bankes se Drites. dhe per kete Drita denohet me 75Euro konforme nenit 53/D-1alineja 2 e PG.

Sjelljet e shikueseve: Sportive pervec rastit kur eshte hudh mbeshtetsja e karrikes dhe per kete Kastrioti denohet me 100Euro, konforme nenit 53/B-9 

 

V E N D I M 

1. SIGAL PRISHTINA denohet me 1 (nje) ndeshje pa prezencen e shikueseve ne ndeshjen e rradhes
si vendas, konforme nenit 53/B-3;

2. Trajneri I KB Drita, Gyltekin Selimi, denohet me 75 Euro konforme nenit 53/D-1 alineja 2 pasi qe GT I lojtarit Driton Sylejmani ishte gabimi I gjasht I tij dhe ky GT I eshte regjistruar ne baze te rregullave te lojes Bankes se Drites.

3. KB KASTRIOTI denohet me 100 Euro per shkak te hudhjes se gjesendeve te forta, konform nenit .
53/B-9.

 

VËREJTJE: 

- Denimet nen 2. Dhe 3. Te ketij vendimi duhet te paguhen para fillimit te Javes se IV.

- Konforme dispozitave te Kontrates se nenshkruar me ETC per sponzorimin e FBK-es klubet jane te obliguara qe te vendosin nga 2(dy reklama) te ETC .

 

TABELA PAS JAVES SE  TRETE

 

NR 

 

KLUBI

 

JAVA

 

FITORE

 

HUMBJE

SH E N I M E

 

KOSH

DIFERENCA

 

GJITHESEJT

P I K E

TE DHENA

TE MARRURA

SIGAL PRISHTINA

3

3

0

287

203

+84

    6

P  E  J  A

3

2

1

241

188

+53

    5

R  T  V     21

3

2

1

236

197

+39

    5

D r I t a

3

2

1

237

268

-31

    5

T r e p c a

3

1

2

201

223

-22

    4

KASTRIOTI

3

1

2

209

252

-43

    4

BASHKIMI

3

1

2

223

282

-57

    4

B  E  S  A

3

0

3

236

257

-21

    3 

 

Komensari i Garave

Bajrush Ademi