basketbolli

INFORMATORI Nr.33 - Ndeshja e parë finale e PLAY-OFF-it

22 Maj 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit  nga ndeshja  e parë finale e  PLAY-Off-it  e zhvilluar më 21.Maj 2014,  Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes

KB SIGAL PRISHTINA – KB P E J A 72: 66 (23:14; 16:10; 14:21; 19:21)

Gjyqtarët: Aleksandar Milojevic, Faton Kurshumlija, Daut Mehmeti

Vëzhguesi: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 1.000.

Reklamat e  ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi