basketbolli

INFORMATORI Nr.34

26 Maj 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e dytë finale e PLAY-Off-it të ETC SUPERLIGA e zhvilluar më 25.Maj 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes

KB PEJA - KB SIGAL PRISHTINA - 87:90 (14:12; 27:28;20:19; 19:21; 07:10)

Gjyqtarët: Igor Dragojevic, Daut Mehmeti, Xhelal Mumini
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi I ndeshjes: I mire
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive përveç të lojtarit Samir Saptahovic I cili për shkak të sjelljes jo sportive është ndëshkuar me GT dhe konformë nenit 53/D-2 i PG (gabimi I përsëritur) dënohet me 100,00€
Skuadra <B> korekte dhe sportive përveç të lojtarit Fisnik Rugova i cili për shkak të sjelljes jo sportive është ndëshkuar me GT dhe konformë nenit 53/D-1 të PG dënohet me 50,00€ ; Blerim Mazreku për shkak të sjelljes jo sportive është ndëshkuar me GT dhe konformë nenit 53/D-1 të PG dënohet me 50,00€ :
Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri i tyre ishte 2.000.
Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

VENDIM

SAMIR SAPTAHOVIC, KB Peja, konform nenit 53/D-2 (gabimi i përsëritur) të PG dënohet me 100,00€;
FISNIK RUGOVA, KB Sigal Prishtina, ,konform nenit 51/D-1 të PG dënohet me 50,00€;
BLERIM MAZREKU, KB Sigal Prishtina,, konform nenit 53/D/1 të PG dënohet me 50,00€.
Dënimet duhet të paguhen para fillimit te ndeshjes së tretë të finales se PLAY-OFF-it, në të kundërtën nuk kanë të drejtë loje gjer në pagesën e dënimit.
Me fitorën në ndeshjen e dytë finale të PLAY-OFF – it SIGAL PRISHTINA udhëheq me rezultat 2:0.

Komesari i Garave,
Bajrush Ademi