basketbolli

INFORMATORI Nr.4. ETC LIGA E FEMRAVE

7 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së IV-të ETC LIGA E FEMRAVE e zhvilluara më
01/02/03.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

DRITA – KASTRIOTI, 101:18 (29:02; 21:10; 20:02; 31:04)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Astrit Kasapolli
Vëzhguesi: Ferit Zekolli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 10/ 
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura. 

GOLDEN EAGLE – KOSOVA, 82:29 (21:05; 26:09: 22:02: 13:13)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Fjolla Elshani
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 20
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.


PENZA – VELLAZNIMI, 67:58(17:11; 21:19; 15:10; 14:18)
Gjyqtarët: Dren Pudarolli, Kushtrim Shala
Vëzhguesi: Muhamet Ahma
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

BASHKIMI – SFERA , 104:13 (28:05; 24:06; 31:00; 21:02)
Gjyqtarët: Hazir Haxha, Kushtrim Shala
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

PRISHTINA – RAHOVECI, 117:12 (26:06; 29:0; 36:04; 26:02)
Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

TREPCA-ka pushuar
P r i sh t i n ë,                                                                                        Komesari i Garave,
04.Nëntor 2014.                                                                                         Bajrush Ademi