basketbolli

INFORMATORI Nr.5. ETC LIGA E FEMRAVE

12 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së V-të ETC LIGA E FEMRAVE e zhvilluara më 08/09.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KASTRIOTI –BASHKIMI, 55:84 (06:17; 08:26; 13:17; 28:24)
Gjyqtarët Elion Obrtnica, Amar Xhekoviq
Vëzhgues: Naim Jashar
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive 
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30. 
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura 

VELLAZNIMI - DRITA, 55:82(12:13; 13:26; 18:18; 12:24
Gjyqtarët Fjolla Elshani, Kushtrim Shala
Vëzhgues: Ardian Koshi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 80.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

KOSOVA - PENZA, 32:71 (07:13;09:32; 07:10; 09:16)
Gjyqtarët Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli.
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 50.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

TREPÇA -GOLDEN EAGLE YLLI, 52:59(07:17; 17:11; 15:18; 13:13)
Gjyqtarët Ardian Rrustemi, Egzon Maloku
Vëzhgues: Muhamed Munishi.
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 20.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

SFERA – PRISHTINA, 15:163 (03:39: 04:27; 03:51; 05:46)
Gjyqtarët :Artan Gashi , Elldin Uglari
Vëzhgues: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 10.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

RAHOVECI – Ka pushuar.

Komesari i garave,
Bajrush Ademi