basketbolli

INFORMATORI Nr.5 I ETC SUPERLIGA E KOSOVËS

7 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së V-të të ETC Superligës të
zhvilluara më 01/02.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

P E J A - KASTRIOTI , 100:81 (30:20; 30:17; 13:19; 27:15)
Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka, Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli…………Kontrollor Hajrullah Rexhepi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 1500
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

VËLLAZNIMI - KOSOVA E RE BASHKIMI , 79:80 (16:18; 19:32; 22:15; 22:15
Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Xhelal Mumini, Hazir Haxha
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte. Pas përfundimit të ndeshjes janë ndezë disa fishekzjarre prej të cilave dy
kane ra në fushën e lojës gjatë përshëndetjes së lojtarëve. Numri i tyre ishte 1500
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

B E S A - GOLDEN EAGLE YLLI, 84:85
(18:26; 28:16; 18:19; 20:24)
Gjyqtarët: Dut Mehmeti, Atdhe Goçaj, Burim Berisha
Vëzhguesi: Burim Koshi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 100.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

SIGAL PRISHTINA - T REPÇA,93:70
(23:14; 20:19; 27:14; 23:23)
Gjyqtarët:Faton Kurshumlija, Isa Prebreza, Artan Gashi
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 650.
KB Sigal Prishtina nuk e ka siguruar topin me llogo te FBK-se dhe per këtë ka bërë shkelje të nenit 25.1.
të Propozicioneve të garave dhe dënohet me 50,00€
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

V E N D I M

1. KB SIGAL PRISHTINA, për shkak të shkeljes se nenit 25.1.të PG dënohet me 50,00€.
Prishtinë,                                                                                              Komesari i Garave,
04.Nëntor.2014                                                                                        Bajrush Ademi