basketbolli

Informatori nr.5 i Ligës së Parë të Meshkujve

5 Dhjetor 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e JAVËS V-të Ligës së Parë të Meshkujve, të zhvilluara më 30.11./01.12.2013.

LIPJANI – MALISHEVA , 60:68 (17:17, 09:11; 17:22; 17:18)

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Ardian Rrustemi

Vëzhgues: Bekim Aliu

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve:
sportive.Numri I tyre ishte 20.

VËLLAZNIMI-SKENDERAJ, 96:82(31:25; 17:19; 28:10; 20:28)

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Fjolla Elshani,

Vëzhgues: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: sportive.Numri I tyre ishte 20.

N E W BORN- L L A P I, 94:91(20:13; 19:17; 22:21; 17:27: v-16-13)

Gjyqtarët: Fisnik Ramadani Fitim Gashi

Vëzhgues: Gëzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e skuadrave: Skuadra
korekte dhe sportive;Skuadra korekte dhe sportive përveç të lojtarëve Driton Hasani(liç.1349) dhe Hasan Gimolli (liç.1350) të cilët për shkak të sjelljeve jo sportive ndëshkohen me GT, dhe konformë nenit 53/D-1 alineja 1 e PG dënohen me nga 25€.

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 50.

KOSOVA – FUSHË KOSOVA , 83:77 (15:19; 23:18; 18:19; 27:21)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka,

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: sportive.Numri I tyre ishte 50.

S F E R A – KAÇANIKU, 20:0 (rezultat zyrtar)

Gjyqtarët: Artan Gashi, Egzon Maloku

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

Pasi që KB Kaçaniku nuk ka udhëtuar për të zhvilluar ndeshjen, konformë nenit 44 pika 3 e Propozicioneve të garave, humb ndeshjen me rezultat zyrtar 20:0 dhe I takon 0 pikë

FUSHË KOSOVA – VLLAZNIMI 64:86 (12:22; 13:21; 15:20; 24:23)

Ndeshja e mbetur nga java e IV.

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka,

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: sportive.Numri I tyre ishte 20.

LLAPI – FUSHË KOSOVA 0:20 (Rezultat zyrtar)

Për shkak të mos respektimit të Nenit 41 alineja 9. e Propozicioneve te Garave ndeshja e JAVËS së I-rë regjistrohet me rezultat zyrtar 0:20.

 

V E N D I M

1. Driton Hasani, KB LLAPI, konformë nenit 53/D-1 alineja 1. E PG Dënohet me 25€:

2. Hasan Gimolli, KB LLAPI, konformë nenit 53/D-1 alineja 1. E PG Dënohet me 25€:

VËRREJTJE:

Dënimet nën pikat 1. Dhe 2. Duhet të paguhen para zhvillimit të ndeshjeve të Javës së VI, në të kundërtën nuk kanë të drejtë loje.