basketbolli

INFORMATORI Nr.6 I ETC LIGA E FEMRAVE

18 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VI-të të ETC LIGA E FEMRAVE të zhvilluara më 15/16.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

BASHKIMI – PRISHTINA , 56:74 (05:27; 15:18; 20:16; 16:13)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Burim Berisha    
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 60.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

GOLDEN EAGLE – RAHOVECI, 89:44( 25:12; 32:10; 18:10; 14;12)
Gjyqtarët: Astrit Kasapolli,Zgjim Ahmetaj
Vëzhguesi: Naim Jashari
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 50.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

PENZA – TREPCA,  69:66 (14:23: 27:13; 14:16; 14:14)
Gjyqtarët: Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Muhamet Ahma
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 50.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

DRITA – KOSOVA, 84:29 ( 21:08; 16:07; 27:04; 20:09)
Gjyqtarët: Burim Berisha, Dardan Maxhuni
Vëzhguesi: Sejdi Mehmeti
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

KASTRIOTI – VELLAZNIMI,  39:49 (06:14; 07:06; 13:10; 13:19)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Elion Obrtnica
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

SFERA – Ka pushuar