basketbolli

INFORMATORI Nr.6 I ETC SUPERLIGA E KOSOVËS

10 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së V-të të ETC Superligës të

zhvilluara më 05/06.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VËLLAZNIMI – P E J A, 72:99 (15:23; 16:26; 24:30; 17:20)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti,Xhelal Mumini, Isa Prebreza
Vëzhgues: Lulzim Maloku
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive , perveç të të dy fishekzjarreve te cilat i kanë ndezur
simpatizuesit e KB Peja . KB Peja konform nenit 49.10.të PG dënohet me 100,00€. Numri i tyre ishte
700.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
GOLDEN EAGLE YLLI- SIGAL PRISHTINA,80:81
Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Dren Pudarolli, Ilhan Xhaka
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive , përveç të hudhjes se një shishe plastike te mbushur me ujë.
Për këtë klubi konform nenit 49.3. dënohet me 100,00€. Numri i tyre ishte 1.500.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
KOSOVA E RE BASHKIMI- TREPÇA, 61:70 ( 12:18; 22:17; 10:16; 17:19)
Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Daut Mehmeti, Atdhe Goçaj
Vëzhgues: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra
korekte dhe sportive, përveç të bankinës e cila është ndëshkuar me GT për shkak të
protestave te vazhdueshme ndaj vendimeve të gjyqtarëve dhe GT i është regjistruar trajnerit të klubit
Miodrag Baletic dhe ne bazë të nenit 50.2. të PG dënohet me 75,00€.
Skuadra korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Hedhje te shkrepzave ne çerekun e tretë dhe të katërt dhe në baxë të nenit 49.3.
te PG Klubi dënohet me 100,00€.Numri i tyre ishte 1000.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
KASTRIOTI – B E S A , 70:86 (22:27; 18:17; 14:21; 16:21)
Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Burim Berisha, Astrit Kasapolli
Vëzhgues: Ferit Zekolli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 100
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.

V E N D I M

1. KB PEJA, konform nenit 49.10.të PG dënohet me 100,00€;
2. KB GOLDEN EAGLE YLLI, konform nenit 49.3. të PG dënohet me 100,00€;
3. KB KOSOVA E RE BASHKIMI , konform nenit 49.3. të PG dënohet me 100,00€;
4. MIODRAG BALETIC, KB Kosova e Re Bashkimi, konform nenit 50.2. të PG dënohet me 75,00€

Prishtinë,                                                                                              Komesari i Garave,
10.Nëntor.2014                                                                                      Bajrush Ademi