basketbolli

Informatori nr.6 I Ligës së Parë të Meshkujve

9 Dhjetor 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VI-të. të Ligës së Parë të Meshkujve të zhvilluara më 07/08.dhjetor,Komesari I Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

MALISHEVA - S F E R A 78:56 (20:11; 15:09; 27:14; 16:22)

Gjyqtarët: Hektor Grezda, Vllaznim Rraci

Vëzhgues: Nexhdet Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 30.

FUSHË KOSOVA – LIPJANI 84:96 (17:26; 24:27; 21:19; 22:24)

Gjyqtarët: Fisnik Ramadani, Fitim Gashi

Vëzhgues: Gëzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 50.

SKENDERAJI – KOSOVA 81:84

Gjyqtarët: Albert Vërbiqi, Armend Sejdiu

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli.

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 100.

L L A P I - V Ê L L A Z N I M I . 50:64 (06:23; 10:20; 14:15; 20:06)

Gjyqtarët: Mehdi Gashi ,Burim Berisha,

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 10.

Y L L I - NEW BORN, 107:83(31:15; 21:15; 31:15; 24:38)

Gjyqtarët: Urim Hasani, Hysen Hasani

Vëzhgues: Agron Çeku

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 150.

KAÇANIKU – ka pushuar 

 

NDESHJA E MBETUR E JAVËS SË III-të.

LIPJANI – S F E R A 93:85(22:18; 26:24; 16:20; 29:23)

Gjyqtarët: Astrit Kasapolli, Fitim Gashi

Vëzhgues: Bekim Aliu,

Organizimi i ndeshjes: I mirë

Sjelljet e akterëve: Skuadra korekte dhe sportive korekte dhe sportive, përveç të lojtarit me nr. 9 Shpëtim Rama I cili ndëshkohet me GT dhe konformë nenit 53/D-1 alineja 1. Dënohet me 25€.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 50.

V E N D I M

1. Shpëtim Rama, KB SFERA, konformë nenit 53/D-1. Alineja 1. E PD dënohet me 25€

- I njejti dënimin duhet ta paguaj para Javës së VII më 11/12.Dhjetor 2013. Në të klundërtën nuk mund të paraqitet në ndeshje.