basketbolli

INFORMATORI Nr.7 LIGA E MESHKUJVE GRUPI I DYTË

18 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VII-të LIGËS SË MESHKUJVE GRUPI I DYTË të zhvilluara më 15/16.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  

KALAJA – MALISHEVA,  74:85 (22:17; 13:21; 14;29; 25:18)
Gjyqtarët: Hazir Haxha, Endrit Basha,
Vëzhguesi: Hajradin Zeka
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive
Skuadra<B> korekte dhe sportive perveç të lojtarit me nr 4 Altin Sahiti I cili per shkak te sjelljes jo sportive eshtë ndëshkuar me GT dhe conform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 100.

AS KASTRIOTI – SKENDERAJ, 89:83 ( 23:30; 22:15; 23:14; 21:24)
Gjyqtarët: XHavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive përveç të lojtarit me nr. 13 Bleron Musliu i cili pas përfundimit të ndeshjes ofendon dhe tenton të sulmojë fizikisht lojtaret e KB Skenderaj por ndalohet nga bashkelojtaret e tij, të cilin rast e paraqesin personat zyrtarë të ndeshjes. Për  këtë Bleron Musliu, nr. I liçencës 00131, conform nenit  49.13.të PG dënohet me 500,00€ kurse KB AS Kastrioti me një ndeshje pa prezencën e publikut në ndeshjen e rradhës si vendas.
Skuadra <B> Korekte dhe sportive përveç  të lojtarit ARIAN PLUZHINA, i cili për shkak të sjelljes jo sportive  ndëshkohet me GT, dhe conform nenit 50.1. të PG dënohet me 25,00€.
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 100.

SFERA – RAHOVECI   0:2

VENDIM
ALTIN SAHITI, KB  Malisheva, konform nenit 50.1.të PG dënohet me 25,00€;
BLERON MUSLIU, KB AS Kastrioti, konform nenit 49.13. të PG dënohet me 500,00€;
KB AS KASTRIOTI , konform nenit 49.13. të PG dènohet me një(1) ndeshje pa prezencën e publikut në ndeshjen e rradhës si vendas;
ARIAN PLUZHINA, KB Skenderaj, konform nenit 50.1.të PG dënohet me 25,00€