Informatori nr.8 i ETC Liga e Femrave

3 Mars 2014

Në bazë të Raporteve të vezhguesëve nga ndeshjet e Javës së VIII te ETC LIga e femrave,të zhvilluara më 01/02.Mars 2014 , Komeari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

D R I T A – BASHKIMI, 81:75 (16:20; 25:17; 15:20; 25:18)

Gjyqtaret: Egzon Maloku, Ardijan Rrustemi,

Vezhgues: Nuri Selman

Organizimi i ndeshjes: I mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Në bazë të vendimit ndeshja ëszhtë zhvilluar pa shikues.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

KASTRIOTI - PENZA, 38:92 (14:24; 16:19; 04:26; 04:23)

Gjyqtaret: Daut Mehmeti, Atdhe Gocaj

Vezhgues: Naim Jashari

Organizimi i ndeshjes: I mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 30.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

T R E P C A – VELLAZNIMI 74:32 (20:10; 14:08; 18:05; 22:09)

Gjyqtaret: Edmond Raça, Burim Beqiri

Vezhgues: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 10

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi