INFORMATORI Nr.XII

20 Shkurt 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës XII të Ligës së Parë të Meshkujve të zhvilluara më 15/16.Shkurt 2014, Komesari i Garave bëne regjistrimin e ndeshjeve:


MALISHEVA - Y LL I 94:96 (17:24; 22:13; 23:23; 22:24; 10-12)

Gjyqtaret: Hektor Grezda, Vllaznim Rraci

Vezhgues
: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes:
I mire

Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive, përveç të lojtarit Artim Gashi I cili për shkak të sjelljes jo sportive ndaj lojtarit kundershtar ndëshkohet me GT dhe konformë nenit 53/D1 të PG dënohet me 50€
Sjelljet e shikuesëve: sportive. Gjer në minutën e 8 të çerekut të kastërt (iV) kur edhe tentohet qe të hyjne në fushën e lojës e të cilët ndalohen nga trajneri I klubit vendas dhe Policisë. Pas kësaj gjyqtarët dhe vëzhguesi I ndeshjes marrin vendim që të bëhet ybrazja e palestrës, dhe KB MALISHEVA konformë nenit 53/C-1 Dënohet me një ndeshje pa prezencën e shikuesëve.Numri I tyre ishte 200.

 

FUSHE KOSOVA - LL A P I, Me marreveshtje te ekipeve ndeshja do të zhvillohet me vonë.

Gjyqtaret: Edmond Raca,Fisnik Ramadani

Vezhgues
: Sejdi Mehmeti

 

KACANIKU – NEW BORN, 83:89

Gjyqtaret: Isa Prebreza, Naxhit Deliqi

Vezhgues
: Gzim Maloku

Organizimi i ndeshjes
: I mire

Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve:
sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

S F E R A – VELLAZNIMI, 51:89 (15:21; 10;22; 14:25; 12:21)

Gjyqtaret: Faton Kurshumlija, Ardijan Rrustemi

Vezhgues
: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes:
I mire

Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve:
sportive. Numri I tyre ishte 50.

 

LIPJANI – KOSOVA, 0:20 Reyzultat zyrtarë.

Gjyqtaret: Hazir Haxha, Fitim Gashi

Vezhgues
: Bekim Aliu

 

Skenderaji – ka pushuar.

 

V E N D I M

1. Artim Gashi,KB YLLI, konformë nenit 53/D-1 të PG dënohet me 50,00€;

2. KB MALISHEVA, konformë nenit 53/C-1 të PG dënohet me një ndeshje pa prezencën e shikuesëve në ndeshjet të
cilat organizohen nga FBK.

3. Për shkak të mos organizimit të mire të ndeshjes nga KB Lipjani, ndeshja nuk ka filluar në kohen e caktuar, edhe pas 30 minutave tër pritjeje të ekipit mysafirë, ndeshja regjistrohet me rezultat zyrtarë 0;20 në të mire të KB Kosova., kurse KB Lipjani merr 0 pikë. Dënimi nga pika 1. E këtij vendimi duhet të kryhet para fillimit të javës së XIII më 22/23.02.2014. në të kundërtën nuk mund të jet në përbërje të ekipës.

 

Komesari i Garave,
Bajrush Ademi