INFORMATORI SHTESË NR 4 SUPERLIGA 2019/2020

1 Nëntor 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e mbetur e Xhiros së IV-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 31/10.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Trepça vs Rahoveci 69:80 ( 15:23, 23:17,12:21, 19:19)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari DJ Hanes.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te shkrepsave dhe gjesndeve te forta .Numri I tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.DJ.Hanes ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.