basketbolli

Informatroi Nr.16, gjysëm finalja PLAY-OFF ETC Liga e Femrave

3 Maj 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e gjysëm finales te PLAY-OFF ETC Liga e Femrave të zhvilluara më 30 Prill 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

D R I T A - PENZA, 66:89(12:18; 25:20; 15:18; 14:33) 

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Fitim Gashi

Vëzhgues: Tafil Hoxha

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> korekte dhe sportive; Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç të lojtares Nora Gacaferi e cila është ndeshkua me GT për sjellje jo sportive dhe konform nenit 53/D-1 të PG dënohet me 25,00€. 

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 50

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

T R E P Ç A - SIGAL PRISHTINA 52:61(21:14; 05:21; 13:12 13:14).

Gjyqtarët: Artan Gashi, Ardian Rrustemi

Vëzhgues: Mehdi Gashi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> korekte dhe sportive; Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç të lojtares

Blerta Bajrami e cila per shkak të sjelljes jo sportive është ndeshkuar me GT dhe konform nenit 53/D-1 të PG dënohet me 25.00€

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 30

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

VENDIM

1. NORA GACAFERI, KB Penza, konform nenit 53/d-1 të PG dënohet me 25,00€;

2. BLERTA BAJRAMI, KB Sigal Prishtina, konform nenit 53/D-1 të PG dënohet me 25.00€.

Dënimet sipas këtij Vendimi duhet të paguhen para fillimi të ndeshjes së parë Finale të PLAY-OFF-it.

Ndeshja e parë e Finalës së PLAY-OFF-it KB PENZA-KB SIGAL PRISHTINA do të zhvillohet me 10/11.Maj 2014

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi