basketbolli

Infromatori nr. 4

26 Nëntor 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së IV-të të LIgës së Parë të Meshkujve të
zhvilluara më 23/24.Nëntor, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve,

MALISHEVA – KOSOVA 67:77 (16:22; 22:19; 11:23; 18:23)

Gjyqtarët: Fisnik Ramadani dhe Isa Prebreza;

Vëshgues: Sejdi Mehmeti.

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

KAÇANIKU – LIPJANI 60:75(14:22; 18:12; 14:16; 14:25)

Gjyqtarët: Atdhe Goçaj dhe Fitim Gashi,

Vëshgues: Nuri Selmani

Organizimi I ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 30.

 

LL A P I - Y LL I 50:66(12:12; 14:25; 09:13; 15:16)

Gjyqtarët: Artan Gashi dhe Egzon Maloku.

Vëshgues: Gëzim Maloku.

Organizimi I ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

FUSHË KOSOVA – VËLLAZNIMI – Ndeshja do të zhvillohet në termin tjetër për shkak të përgatities së sallës në Lipjan për Fushatën e zgjedhjeve. 

 

SKENDERAJ – NEW BORN - Ndeshja do të zhvillohet në termin tjetër për shkak të Përgatities së sallës në Lipjan për Fushatën e zgjedhjeve.