Kamp përzgjedhës për U-14 dhe U-15

  • Kamp përzgjedhës për U-14 dhe U-15
2 Tetor 2015

 

Të shtunën, më 03.10.2015 Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) do të organizojë kampin përzgjedhës për U-14 dhe U-15.

Kampi përzgjedhës për këto dy grupmosha do të mbahet në palestrën e sporteve në Obiliq (Kastriot), ndërsa do të udhëhiqet nga koordinatori për gjenerata të reja në FBK, trajneri amerikan, Chris Dial. 

FBK fton të gjitha klubet që t’i dërgojnë basketbollistët e tyre të këtyre gjeneratave, pasi bëhet fjalë për përzgjedhjen në Përfaqësuesen U-14, respektivisht atë të U-15.

Më poshtë mund të gjeni orarin e Kampit Përzgjedhës:

E shtunë (03.10.2015):

U-14 (10:00-11:30), gjenerata 2002-2003

U-15 (11:30-13:00), gjenerata 2001