basketbolli

KB Lipjani (meshkujt) ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

8 Nëntor 2018

KB Lipjani (meshkujt) ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Aleksandr Dubovitskii.

Lojtari lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Lipjani pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.