KB TREPÇA paraqet pë regjistrim lojtarin e huaj

27 Janar 2016

KB TREPÇA paraqet për regjistrim lojtarin e huaj RHYMES JR KENNETH LARNELL nga SHBA.

I njejti ka të drejtë loje nga xhiroja e XVII pas plotësimit të kushteve nga neni 47 i Rregullores mbi kalim dhe regjistrim në FBK dhe kryerjes së obligimit finansiar sipas Propozicioneve të Garave.