basketbolli

KOSOVA E RE BASHKIMI PARAQET PËR REGJISTRIM LOJTARËT E HUAJ

11 Mars 2015

KOSOVA E RE BASHKIMI paraqet për regjistrim lojtarët e huaj DAWSON JR MARK VILLIAM dhe STREETER JACQUES JERMAINE  nga SHBA, kurse çregjistron lojtarët Elijah Obade dhe Travon Voodall.

Të njejtit kanë të drejtë loje në xhiron e XXII-të pas kompletimit të dokumentacionit të paraparë me nenin  4t. të Rregullores mbi kalim dhe regjistrim në FBK dhe nenit 11.7.7 të Propozicioneve të Garave për edicionin 2014/2015.