Lista e ekipeve për pjesmarjen në turneun U16, U14 për Femra

13 Maj 2014

Federata e Basketbollit të Kosovës me  datën  18.05.2014 e ( diele ) duke filluar nga ora 10:00 në palestrën DILONI BENZ organizon Turneun e kadeteve ku do të luajnë vashat e lindura në vitin 1998/99 si  dhe viti i lindjes 2000 e më të reja.

Ekipet U 16

1.KB.Vushtria Basket
2.KB.Drita
3.KB.Kalaja
4.KB.Penza
5.KB.Kastrioti
6.KB.Sfera


Ekipet U 14  

1. KB Drita  
2. KB Vushtria Basket
3. KB Kalaja
4.KB Penza
5.KB Probasket – Prishtina
6.KB Lipjani

Sistemi i ndeshjeve do të jetë me system eleminimi, ndërsa ndeshjet do të zhvillohen sipas termineve të poshtëshënuara.

E diele ora 10:00, U 16
E diele ora 11:00, U 14     
E diele ora 12:00, U 16    
E diele ora 13:00, U 14       
E diele ora 14:00, U 16  
E diele ora 15:00, U 14   
E diele ora 16:00, U 16 gjysmëfinalja e parë
E dile ora 17:00, U 14 gjysmëfinalja e parë
E diele ora 18:00, U 16 Finalja  
E dile ora 19:00, U 14 Finalja  

Hudhja e shortit për ndeshjet e turneut do të bëhet të  dielen në ora 9:30 në lokalet e palestrës sportive Diloni Benz.

Komesari i garave,
Faton Kurshumlija