basketbolli

Lista e vëzhguesve pas testimit

13 Shkurt 2014

Konform vendimit unanim të Bordit të FBK-së të datës 13 shkurt 2014 mëposhtë është lista e vazhguesve:


LISTA E VËZHGUESVE:

Mëposhtë sipas radhës janë të shënuar: Emri dhe mbiemri, gabimet dhe lista;

Burim Koshi; 0; A;
Remzi Ramadani; 0; A;
Alban Lumi; 0; A;
Nexhdet Hoxha; 1; A;
Lulëzim Maloku; 1; A;
Mehmet Xhemajli; 1; A;
Agron Çeku; 2; B;
Naim Jashari; 2; B;
Jakup Kasapolli; 2; B;
Sejdi Mehmeti; 3; B;
Muhamet Ahma; 3; B;
Muhamet Munishi; 3; B;
Ruzhdi Kuqi; 2; B;
Ardian Koshi; 2; B;
Hasim Jashanica; 3; B;

Rezultatet pas ritestimit:

Gëzim Maloku, 1; B;
Bekim Alia, 1; B;
Tafil Hoxha, 0, B;
Ferid Zekolli, 0; B;
Njazi Reçica, 0, B;
Nuri Selmani, 3; B;
Naim Lepaja, 11; Nuk kanë të drejtë delegimi;
Arben Bahtiri, 8; Nuk kanë të drejtë delegimi;

Në listën A janë të propozuar vëzhguesit të cilët testin e parë e kanë maksimum 1 gabim, të gjitë të tjerët (edhe ata që kanë kaluar në ritestim) janë në listën B;