basketbolli

Me fat Kurban Bajramin!

  • Me fat Kurban Bajramin!
14 Tetor 2013


FBK-ja u uron Kurban Bajramin të gjithë qytetarëve dhe basketbolldashëve të besimit islam.

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës dhe kryetari i saj Erolld Belegu, urojnë ditën e shënuar të Kurban Bajramit, të gjithë qytetarëve dhe basketbolldashëve të Kosovës të besimit islam.