Në fundjavë grumbullohen U-16 dhe U-18 në konkurrencën e meshkujve

  • Në fundjavë grumbullohen U-16 dhe U-18 në konkurrencën e meshkujve
3 Dhjetor 2015

 

Të shtunën dhe të dielën (5 dhe 6 Dhjetor 2015) do të mbahen grumbullimet e radhës të Përfaqësueseve të gjera të U-16 dhe të U-18 në konkurrencën e meshkujve.

Grumbullimet do të mbahen në palestrën e sportit në gjimnazin “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Më poshtë mund të gjeni të bashkangjitur orarin e grumbullimeve dhe listat e emrave për Përfaqësueset U-16 dhe U-18.

 

E shtunë (05.12.2015):

16:00-18:00 Përfaqësuesja U-16

E diel (06.12.2015):

16:00-18:00 Përfaqësuesja U-18

 

Kosova U-16
1. Andi Vrapçani
2. Edison Gashi
3. Dardan Kapiti
4. Deniz Simnica
5. Erjon Qarkaxhija
6. Engjell Ramaj
7. Baton Dervishi
8. Ilir Shala
9. Edonis Devolli
10. Rron Uka
11. Hysin Cena
12. Arb Daku
13. Endrit Berisha
14. Vehbi Berisha
15. Nehat Kiseri
16. Dren Kllokoqi
17. Dardan Isufi
18. Albin Berisha
19. Mendrit Ademi
20. Ali Hashimi
21. Meriton Ismajli
22. Almir Berisha
23. Gazzali Makasqi
24. Amer Muharremi

Kosova U-18
1. Kreshnik Avdija
2. Etnik Peci
3. Atik Koshi
4. Ylldrit Sahiti
5. Dion Pllana
6. Shkelqim Bajrami
7. Uranik Kerveshi
8. Arber Prestreshi
9. Qazim Mirena
10. Edmond Kryeziu
11. Argjent Bernica
12. Kujtim Ujkani
13. Muhamedali Janjeva
14. Valon Bunjaku
15. Luftim Cikaqi
16. Korab Muhadri
17. Dion Haxhosaj
18. Robert Pajaziti
19. Albelard Rashiti
20. Hamdi Emra
21. Fisnik Pula
22. Ardit Memqaj
23. Edin Hameli
24. Vullnet Kurti