basketbolli

Njoftim për gjyqtarë dhe vëzhgues lidhur me ritestimin

  • Njoftim për gjyqtarë dhe vëzhgues lidhur me ritestimin
10 Shkurt 2014

Njoftohet gjyqtarët që nuk e kanë kaluar testin me shkrim apo atë fizik se ritestimi i tyre dhe i vëzhguesve do të mbahet të mërkurën më 12 shkurt 2014 në Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve me fillim në orën 14:30.

Gjyqtarët dhe vëzhguesit që nuk i nënshtrohen ritestimit nuk do të mirren parasysh për delegim (nominim) në ndeshjet e pjesës pranverore të edicionit 2013/14.