basketbolli

Nuk ka më lëshime

  • Nuk ka më lëshime
21 Dhjetor 2013Në mbledhjen e Kuvendit të mbajtur sot në FBK, shumë i rëndësishëm ka qenë edhe raporti i auditimit të bërë për periudhën 2010-2013.

Auditori ka konstatuar shumë parregullësi për këtë periudhë të kaluar trevjeçare.

Për këtë arsyet FBK-ja ka marrë rekomandime dhe bordi i tanishëm i FBK-së do të kujdeset që lëshime të tilla të mos përsëriten më në Federatë.