Orari i ndeshjeve për Kategoritë e Reja Xhiroja e I-rë


Xhiroja e I , me 9/10 Nëntor

 

Junior

E Shtune ora 12:00 Peja – Vushtria Basket

Besart Belegu ,Dren Pudarolli, Mahir Spahija

E Shtune ora 16:00 Bashkimi - Megasport 

Kushtrim Qoqaj ,Fjolla Elshani , Agron ceku

E Shtune ora 15:30 Sigal Prishtina - RTV 21 

Xhelal Mumin ,Astrit Kasapolli , Alban Lumi

E Diele ora 11:00( SHF Migjeni ) Trepqa - Drita 

Artan Gashi, Armend Sejdiu, Mehmet Xhemajli

E Diele ora 17:00 ( Prizren , Sezai Suroi) Ylli 04 - Kastrioti

Arben Elshani, Fjolla Elshani, Anduena Rifati

 

Kadete Grupi A

E Shtune ora 12:30(shf Migjeni) Trepqa – RTV 21

Artan Gashi, Egzon Maloku, Mehmet Xhemajli

E Shtune ora 14:00 Sigal Prishtina – Peja

Edmond Raqa , Burim Berisha , Elvira Dushku

E Diele ora 13:00 Vushtria Basket-Bashkimi

Isa Prebreza, Ardian Rrustemi , Muhamet Munishi

 

Kadete Grupi B

E Shtune ora 13:00 (Dardani Svirca)M Junior – Albabasket

Fisnik Ramadani, Fitim Gashi , Alban Lumi

E Shtune ora 14:00 Prizren, Megasport –Lipjani

Hysen Hasan , Albert Cakaj , Agron Ceku

E Shtune 16.11.2013 Ferizaj, Kastrioti- Kalaja

Ndeshja Shtyhet me pajtim te Dy Ekipeve

Ylli 04 Pushon

 

Pionier Grupi A

E Shtune ora 12:00 Sigal Prishtina- RTV 21

Edmond Raqa, Burim Berisha, Bekim Aliu

E Shtune ora 13:00 Prizren , Kalaja – Bashkimi

Kushtrim Qoqaj, Albert Cakaj , Anduena Rifati

E Shtune ora 11:00 Trepqa – Peja

Artan Gashi, Ardian Rrustemi, Mehmet Xhemajli

 

Pionier Grupi B

E Diele ora 13:00(Dardani Svirca ) M Junior- Kalaja Basket 

Edmond Raqa , Fitim Gashi , Elvira Dushku

E Diele 11:30 Vushtria Basket- Ylli 04

Isa Prebreza, Ardian Rrustemi, Muhamet Munishi

E Shtune me 16.11 2013 Ferizaj , Kastrioti – Megasport

Ndeshja shtyhet me Pajtim te dy Ekipeve

 

Info per Gjyqetaret e Kategorive te Reja

1.Kerkojm nga ju qe se paku nje Ore para ndeshjes te jeni prezent ne Palestrat e Sportit ku

zhvillohen ndeshjet e Kategorive te reja .

2.Referi I pare ka per detyre qe te mbaje nje Takim me Vezhguesin dhe Referin e ndeshjes dhe ti

cekin disa nga Pikat qe jan me rendesi ne ndarjen e drejtesise ne keto kategori dhe te jene sa

me te perpikte .

3.Referi I pare ne bashkpunim me Vezhguesin me mbarim te ndeshjes duhet qe menjeher te

Lajmrojne Komesarin e Garave per rrezulltatin Perfundimtare dhe rreth rrjedhjes se Ndeshjes .

Ju deshiroje nje Fillim sa me te mbare Juve dhe te Gjitha Klubeve te Kategorive te reja .

Komesari Garave

Faton Kurshumlija

049 -738 -087

044 602-193