RTV 21 kampion te pionierët dhe kadetët

  • RTV 21 kampion te pionierët dhe kadetët
12 Qershor 2014
Në ndeshjen e tretë të finales të TEB ligës për pionierë RTV-21 mposhti
ekipin e VUSHTRRIA BASKET me rezultat 70:58 dhe shpallet Kampion për edicionin 2013/2014.
 
Njëkohësisht sot me 12.06.2014, u zhvillua ndeshja e tretë e finales të TEB Ligës për kadetë në mes te KB RTV-21 dhe KB Kalaja nga Prizreni.
Ndeshjen e fitoi KB RTV-21 me rezultat 78:59 dhe me këtë shpallet Kampion i edicionit 2013/2014