Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

Seminari i referëve dhe vëzhguesve

  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
  • Seminari i referëve dhe vëzhguesve
28 Dhjetor 2013

Fotogaleri nga seminari i referëve dhe vëzhguesve 28.12.2013