TERMINDET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U 18

E shtune ora 19 : 00 ISP
M Junior - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi:Ardian Koshi

Stobi Flips Superliga U 16

E diele ora 16 : 30
Vushtrria Basket - M Junior
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti 
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Stobi Flips Liga Unike U 16

E shtune ora 12 : 30
Ylli 04 - Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

Stobi Flips U 14 Vajzat

E diele ora 14 : 00
Bashkimi - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Albert Verbici

Stobi Flips U 14

E diele ora 10 : 30 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina - Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E shtune ora 10 : 30
Borea - Trepca
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj

VREJTJE :

1. Ardit Demaj KB Penza Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Hajriz Hajzeri KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

3. Arben Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro

4. Ramush Rushiti Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro

5. Lojtari Dren Bajraktari KB Ylli 04 Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

6.Treneri Arianit Morina Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro

7. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

8. Lojtari Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.