basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Liga U 14 Lindje

E marte ora 10 : 00
Trepca vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi :Albert Verbici

E merkure ora 13 : 30 ISP
Z Mobile Prishtina vs Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E merkure ora 12 : 00 ISP
Kerasan Prishtina vs Mitro Basket
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E merkure ora 14 : 00 Lipjan
ISP Marigona – Ulpiana
Gjyqtari kryesorë :Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi